Back to the Korax Forum Archives


Forum

DK on korax mod ?

Thu, 11 Apr 2002 17:03:00

Nosferax

Ok, I just got started with dk, i replaced the autoexec by the dk one and got hexdd.wad. I can play the first level fine but when I'm going into the red portal I get a blue screen and everything crash.. help me here !
Thu, 11 Apr 2002 22:18:00

Sir Billiam

Sir Billiam! My name is SIR BILLIAM!!!!!!!
Thu, 11 Apr 2002 22:22:00

Sir Billiam

Dark Mage, if you look in here, I want you to know that for Multiplayer games you have to wait for people in LIMBO MODE first. It's the screen that pops up right after you press proceed in the area where you name your server. It says close server right on the screen so that's how you know it's open and ready for players to enter [img]images/smiles/icon_smile.gif[/img] When you press start game NO MORE PLAYERS CAN JOIN. Maybe Ramborc could explain it a bit better [img]images/smiles/icon_razz.gif[/img]
Thu, 11 Apr 2002 23:30:00

Nosferax

RambOrc I did all of the following but the game still crash when I go through the first portal...
Fri, 12 Apr 2002 00:00:00

Sir Billiam

As you know, I had the same problem. But I figured out how to solve it [img]images/smiles/icon_biggrin.gif[/img] . Just go back to Korax's Heritage and download another Kmod2.1. For some reason, the game likes the second identical one you downloaded better than the first. Gofig [img]images/smiles/icon_smile.gif[/img]
Fri, 12 Apr 2002 00:04:00

Sir Billiam

Dark Mage, I REALLY advise you to use modem instead of TCP. All we'd need to know for that is your phone number [img]images/smiles/icon_smile.gif[/img]
Fri, 12 Apr 2002 07:50:00

RambOrc

Maybe it's the same prob Billy Sire had, make sure all of the following applies: - you created a new directory - you extracted the KMOD2 files into this dir in the correct order - you copied a ver 1.1 hexen.wad into this dir - you copied a hexdd.wad into this dir - you renamed autoexec.dk to autoexec.cfg - you run one of the pre-made batch files (KMOGL or KMD3D)
Fri, 12 Apr 2002 17:04:00

Nosferax

I unzipped everything into a new directory, copied hexdd.wad and hexen.wad, put autoexec.dk and I still crash when I go into the portal.. anything else I can do ?
Fri, 12 Apr 2002 17:26:00

Col.J.P.

Yes... Try reinstall everything from scratch, in another folder. BTW, tell us all about your hardware... It can be an OS problem or a driver conflict... I was never able to play KMod 2 w/ my voodoo 3 in Win 98, but it works great w/ a Ge 3 in Win XP... [img]images/smiles/icon_wink.gif[/img]
Fri, 12 Apr 2002 20:38:00

Nosferax

JP That's what I did and I have the same problem. I can play the first level with no problem.. I can play the normal game too.. When I get on expansion, first portal i step into the game crashes. I'm on windows ME, my comp is p800, 256 ram, geforce 2 mx400.
Sat, 13 Apr 2002 11:20:00

Col.J.P.

Humm...yes, a configuration like yours should work fine with the jHexen port...in openGL !!!! But not always in D3D. BTW, what detonator are you using with your Ge 2? The drivers that worked the best for my Ge 3 were the 21.83... And another thing, get yourself a GeForce Tweak Utility, and try to change the settings to fast/quality...it could help a lot [img]images/smiles/icon_wink.gif[/img]
Sun, 14 Apr 2002 02:03:00

Nosferax

hummmm for me it's inverse... Kmod runs perfect on D3D and i get bugs on openGL...

Back to the Korax Forum Archives