Crash after reload on map05

This issue is fixed in the 1.1 final release.


When reloading the game on map05, the game crashes with the error “invalid polyobj num”. This error doesn’t occur when playing through the map in one go.

Log: Loading "x"
Dev: Spawning server map05
Log: GB: Map goes from (-1856,-1664) to (1856,2128)

Log: GB: Creating Segs...

Log: ---------------------------------------
Log: The Frozen Court
Log: 
Dev: 334 subdivides
Dev: 134 seg subdivides
Dev: 7k light mem
Dev: Client level loaded
Log: Host_Error: EV_MovePoly: Invalid polyobj num
Log: tanthalos left the game

==========================================================================
 Shuting down VAVOOM
==========================================================================
Log: Doing C_Shutdown
Log: Doing CL_Shutdown
Log: Doing SV_Shutdown
Log: Doing delete GNet
Log: Doing delete GInput
Log: Doing V_Shutdown
Log: Doing delete GAudio
Log: - VMMSystemMidiDevice::Stop
Log: - VMMSystemMidiDevice::Shutdown
Log: - VAudio::Shutdown
Log: delete GAudio failed
Log: Doing T_Shutdown
Log: Doing Sys_Shutdown
Log: Doing delete GSoundManager
Log: Doing R_ShutdownTexture
Log: Doing R_ShutdownData
Log: Doing VCommand::Shutdown
Log: Doing VCvar::Shutdown
Log: Doing ShutdownMapInfo
Log: Doing FL_Shutdown
Log: Doing W_Shutdown
Log: Doing GLanguage.FreeData
Log: Doing ShutdownDecorate
Log: Doing VObject::StaticExit
Log: Doing VName::StaticExit
Uninitialised: Doing Z_Shutdown

1 thought on “Crash after reload on map05”

Comments are closed.